31/8 2010 Det är väntan.....

som är jobbigast.... Att bara sitta här hemma och vänta på familjen beslut som du inte kan påverka alls. Man sitter helt utlämnad och bara hoppas på att det snart är min tur att åka. Det värsta är när man får en matchning med en familj som man tycker är super bra och så får man ändå ett nej, det är då man tappar hoppet om att komma iväg.
Jag har bestämt mej  sedan länge att jag verkligen vill åka, jag har tänkt igenom det en miljon gånger och vill fortfarande åka. Visst ibland tänker man att jag stannar hemma iaf , varför lämna tryggheten? Men jag tror att man behöver prova på något nytt, kunna bevisa för sig själv att jag klarat detta. Jag kan vara hemifrån en längre tid.
Jag ska iväg och jag kommer att klara det. Kanske är dumt att säga det nu för man vet faktiskt inte om man kommer att klara det. Men jag är sån som person när jag väl har bestämt mig för en sak så gör jag det till 100% och ger inte upp i första taget. Men om det ändå inte skulle funka så får man inte se det som ett misslyckande utan som att detta var inte min grej, det var inte meningen att jag skulle välja denna väg i mitt liv. Det finns 1000 olika val och möjligheter i livet speciellt när man bara är 18 år. Du kan inte veta säkert vilken väg du ska välja utan det är bara att pröva sig fram och till slut hittar du din väg.. Jag hoppas på att jag har hittat min.
Jag fick en matchning till med CC igår , alltså två st på mindre än en vecka. De bodde i Las Vegas men inget av intresse. Jag pratar ju även med två andra familjer just nu och hoppas på ett svar väldigt snart för jag vill inte gå omkring och vänta längre.
Så nu har ni fått mina funderingar för idag.
xoxo

29/8 2010

Nu kan jag verkligen inte hålla meej längre. Jag hade tänkt att inte berätta för er när jag får mina matchningar utan att jag berättar om det efteråt när jag själv vet hur de gick men känner att jag måste skriva av meej nu. Jag hade en matchning med CC under veckan men den pratade jag aldrig med. Sen så har jag kontakt med en annan familj med CCjag pratade med dom i onsdags och sedan deras förra au pair i torsdags och har fortfarande inte fått något svar och jag börjar bli väldigt otålig ochd vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag har fått numret till dem och funderar på om jag ska ringa dom ikväll då hon skrev i mailet att det bara var att ringa ifall de va något jag undrar över. Jag fick även en matchning med STS i torsdags och den familj ska ringa mej idag klockan 15 så det är nog därför jag gärna vill ha svar från den första familjen.... Vad tycker ni att jag ska göra??
Grattis till min syster Malin i Colorado som fyllde år i fredags!
xoxo

25/8 2010

Fy vad jag är dålig på att skriva här då, men ärligt talat så har inget här på Au pair fronten så det finns inte så mkt att skriva om. Jag hade en matchning som jag inte har berättat om än men det blev inget med den familjen så behöver inte skriva mer heller.
Jag har iaf kärat ner mej i Twilight , Gud vilka bra filme och snygg kille!
Kollade även på Remeber me nyss och jag grina igen. Filmen var verkligen bra och hemsk. Man börjar verkligen tänka på vad man har efter att ha sett den filmen, man förstår hur fort och oväntat något kan försvinna. Något som man kanske hela tiden har tagit för givet. Fy men filmen var iaf underbar och samma fina kille med i denna film som i Twilight.
Ne dags att kolla på en film till sen blir det sängen.
Natti natti <3


18/8 2010

Har nyss varit iväg och handlat lite till mamma så att hon slipper göra det när hon kommer hem så nu vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen men men det märks. Jag funderar på om man ska skaffa sig en till blogg sen när man väl åker. En blogg som alla kan läsa och den andra som är lite mer familj vänlig hehe, får fundera lite på detta.
Fattar heller inte detta med hälsoundersökningen. Det finns alltså tjejer som har betalt över 1000:- för denna och åker man med SI så måste man även göra ett TBC test som vissa har betalat 300:- för detta är sjuk hur det kan vara sånna skillnader på pris. Jag har gjor två hälsoundersökningar eftersom jag är med i både SI och STS (har även gjort TBC testet) och tro det eller ej men jag har inte betalat ett öre för detta =D.
xoxo

15/8 2010

Idag är det exakt en månad kvar tills jag bli 19 det är två månader sedan jag tog studenten och tycker att tiden går alldeles för fort. Har inte så mkt att uppdatera er med men tycker ändå att jag ska skriva något här.  Min syster kom hit från GBG idag och ska bo här i två veckot tills hon har fått sin nya lägenhet.

http://www.youtube.com/watch?v=apsPr9EEogg&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=Q6bARIaMhCM
You and I must make a pact, we must bring salvation back
Where there is love, I'll be there
I'll reach out my hand to you, I'll have faith in all you do
Just call my name and I'll be there
I'll be there to comfort you,
Build my world of dreams around you, I'm so glad that I found you
I'll be there with a love that's strong
I'll be your strength, I'll keep holding on
Let me fill your heart with joy and laughter
Togetherness, well that's all I'm after
Whenever you need me, I'll be there
I'll be there to protect you, with an unselfish love that respects you
Just call my name and I'll be there
If you should ever find someone new, I know he'd better be good to you
'Cause if he doesn't, I'll be there
Don't you know, baby, yeah yeah
I'll be there, I'll be there, just call my name, I'll be there
(Just look over your shoulders, honey - oo)
I'll be there, I'll be there, whenever you need me, I'll be there
Don't you know, baby, yeah yeah
I'll be there, I'll be there, just call my name, I'll be there...

14/8 2010

Nu har jag gjort ett häfte med en massa frågor som jag kan ställa till familjerna när dom ringer, känns skönt att ha lite på papper ifall man skulle komma av sig helt :P man vet ju aldrig hur de blir när man är nervös. Jag har även gjort en lista på saker som jag vill göra och se när jag är i USA, det finns 20 saker på den listan och jag tror nog att den kommer att fyllas på under året. Ha 21 blev de kom precis på en sak till hehe. Tror inte att jag kommer att hinna med allt det som står på listan men vissa saker ska ja ha gjort innan jag åker hem så är det bara.
XoXo

14/8 2010

Imorgon är det exakt en månad kvar tills jag fyller 19 år, längtar! Och det är bara två månad kvar tills jag har haft mitt körkort i ett år. Tycker tiden går alldeles för fort, känner att man inte riktigt hinner med ibland haha. Idag ska jag sätta mig och skriva ut lite papper som ska läsas igenom sen ska ja skriva ut ett papper med frågor till familjerna när de ringer då slipper man förbereda nya frågor till varje familj. Tyckte att de va en bra idé.
Heej heej <3

12/8 2010 Grattis på 75 års dagen farmor!

Funderingar!
Jag har ännu inte fått någon familj i USA men funderar på arr dra iväg som au pair här i Europa under tiden medans jag väntar på min familj. Och jag tänker isf inte välja England som så många andra gör. Nix de blir isf Spanien, Grekland eller Italien. Det finns hur många svenska familjer som helst som behöver ha en au pair/barnflicka. Men men jag får suga på den karamellen lite:P
Heej heej <3

Fy fan

Nu ger jag snart upp, blev inget med denna familjen heller! När ska de bli min tur att hitta en familj? Kommer jag ens att komma iväg till USA? Nej jag tror inte det. Vill verkligen inte sitta här hela jävla hösten utan att komma iväg =S.
Nu blev ja depp.

9/8 2010

Hmmm...Börjar bli orolig för att familjen inte kommer att ringa idag. Hon mailade för någon dag sedan om att hon ville ringa idag men har inte fått något svar på det mailet så skickade iväg ett till idag så jag hoppas verkligen att hon svarar eller ringer idag. Vill verkligen få svar nu.

9/8 2010

Det känns lite konstigt att sommarlovet snart är över här i stan och jag ska inte tillbaks till skolan igen. Funderar på vad jag ska göra om dagarna fram tills jag får en familj och kan åka till USA. Man vill ju inte bara sitta hemma och glo direkt hehe. Jag funderar också över hur allt kommer att vara när man kommer hem igen. När man lämnar Sverige och sitt trygga hem så är man ganska så osäker och har inte allt för mkt erfarenheter. Man tvivlar på om man kommer att klara av sprråket m.m. Sen när man kommer hem så har man blivit jätte bra i engelskan, du är en miljon erfarenheter rikare och inte alls osäker längre och du har vuxit som människa enormt under bara ett år.
Jag tror att denna staden kommer kännas väldigt liten när man kommer hem men samtidigt skönt att kunna slå sig ner ett tag innan nästa äventyr börjar. Jag tror inte att man kommer vara lika rädd för nya äventyr längre.
Några tankar som jag har.
Idag ska iaf SF familjen ringa mej. Hon har inte svarat på mitt mail än så hoppas verkligen att hon ringer iaf. Vill ha ett svar nu.
Nee dags att göra lite nytta, byta om, borsta tänderna och åka ner till stan.
Heej heej <3

7/8 2010

Har varit en ganska så seg dag idag, vi har inte gjort så mkt men det är ganska så skönt att bara kunna ta det lugnt ibland också. Igår passade jag på att skriva ut handboken från STS och den va bara på 102 sidor =S Hur ja ska orka läsa igenom allt det de vet jag inte, får läsa lite i taget.
Hade även fått ett mail från mamman inatt hon sa att hon skulle ringa idag eller imorgon så nu är det bara att invänta det eventuella samtalet och jag håller tummarna =D.
Idag blir det mys med mamma och Simone, vi ska äta pizza och kolla film..
Nästa inlägg kanske innehåller svar på om jag har fått en familj el inte!
Heej heej <3

6/8 2010

Nu har jag pratat med familjens förra au pair, vi pratade i en timme och jag kan bara säga att familjen blev bara bättre efter detta samtalet så nu väntar jag bara på att höra något ifrån mamman. Kommer inte kunna sova inatt jag vill verkligen få ett svar snart så att jag slipper gå och fundera över detta. Jag hoppas så klart på att få ett ja och de borde vara min tur snart tycker jag.. Men nu får de nog bli sängen och en film innan jag går och lägger meej.
Natti natti <3

6/8 2010

Igår kväll fick jag ett mail från familjens förra au pair så hon kommer att ringa mig ikväll och jag har skrivit ner en hel del frågor som jag vill fråga henne =). Tycker det är väldigt bra att får prata med en tidigare au pair för dom vet ju hur familjen är och vilka regler som gäller. Jag hade även fått ett mail ifrån mamman inatt också hon berättade lite mer om barnen och sa att hon ville prata med mig igen så fort jag hade pratat med au pairen.
Får väll hoppas på det bästa. Blir det denna familjen så åker jag redan nästa månad så det är inte alls långt kvar. De hade två datum som jag kunde välja mellan. Den 13e och den 27e sep.
Skriver mer ikväll.
XoXo

5/8 2010 Första samtalet med SF familjen!

Nu har jag nyss pratat med familjen från San Francisco och det gick super bra jag jär verkligen jätte nöjd med samtalet och hoppas på att hon kommer att välja mej. Hon tackade iaf för samtalet och tyckte de va roligt att prata med meej vi bestämde också att vi skulle prata en gång till under helgen eller på måndag. Imorgon ska hennes nuvarande Au pair ringa så jag får chansen att fråga lite om hur det är att jobba med familjen.
Nu sitter jag och väntar på ett mail från mamma, hon skulle skicka lite bilder=D
Heej heej <3

4/8 2010

Fick inget mail inatt så hoppas på att det kommer ett ikväll. Fick ju matchningen ganska så sent igår med. Hoppas verkligen att de kommer att ringa mig. Men men måste komma på något att göra så att dagen går lite fortare. jag ska iaf skriva ner lite frågor till familjen så det är klart ifall de ringer utan att maila först sen så har jag lovat min lillasyster att vi ska baka idag med så det får vi väll göra sen =D. Ska följa med mamma och Simone och kolla skolväska också, hon börjar ju i skolan om två veckor, tycker tiden har gått alldeles för fort, Simone är redan 5 snart 6 år och ska börja skolan, de va ju inte länge sen hon va en liten bebis.
ne nu får ja hitta på något =)
Heej heej <3

3/8 Important Notice From AuPairCare‏

Jag har äntligen fått en matchning till och när jag gick in på min sida och läste så måste jag säga att jag fick ont i magen. Den kändes väldigt bra. Hoppas nu att familjen är lika bra som min magkännsla redan verkar tycka. Ojoj.. Det fanns iaf en mail adress till mamman med i matchningen så jag skickade iväg ett litet mail till henne och skrev att jag väldigt gärna ville prata med dem, så hoppas att hon svarar inatt så att vi kan bestämma tid. =D=D
Heej heej <3
De bor i denna vackra stad!

3/8 2010

Det börjar ärligt talat att bli riktigt jävla tråkigt att bara sitta och vänta på att få en matchning, man kollar sin mail typ 1000 ggr i timmen även att man vet att inget har hänt. När man lägger sej på kvällen så tänker man att imorgon när jag vaknar så har jag säkert fått en, men blir lika besviken var enda gång. Försöker även att inte tänka på det så mkt men va fan ska man göra. Jag tog studenten för snart två månader sedan och det är ju inget, skolorna har ju inte ens börjat än men ändå börjar jag få lite panik. Vad ska jag hitta på? Jag kan ju inte bara sitta hemma och vänta på att få en matchning. Jag har ett alternativ men de kan jag göra först när jag kommer hem igen. Jag ska gå min reseledarutbildning. Kostar en del men de skiter jag i. Hehe.
Ne detta var mina tankar för idag.
Heej heej  <3

1/8 2010 Dagens tankar

Sommaren verkar redan vara slut och det har knappt varit någon sommar i år =S . Inget nytt på matchnings fronten heller, jag undrar verkligen när  det ska komma igång på riktigt. Hoppas att de gör de snart för jag vill verkligen komma iväg nu. jag har också börjat fundera på vad men ska hitta på när man väl kommer hem igen. Skulle det bli så att man hamnar i en storstad i USA så trivas man nog inte så bra i lilla Åmål när man kommer hem sen. Jag har funderat på om jag ska ta den där reseledar utbildningen i Spanien som jag har kollat på eller om jag ska söka meej som au pair till något annat ställe i världen eller ska jag helt enkelt slå mej  ner här hemma. Ja de är bara att vänta och se hur jag känner när den dagen kommer.
Heej heej <3

RSS 2.0