26/6 2010

Ja det har nog hänt en del sedan jag skrev sist.. Jag har gått med i au pair organisation nr 2, bestämt mig för att gå ur båda två då jag har mailat med en familj som jag förmodligen kommer att hamna hos och de var med i en organisation som jag inte var med i så nu har jag gått med i organisation nr 3. Hahahaha jag undrar hur detta kommer att sluta men jag hoppas att de kommer bli bra till slut. Ska förmodligen på möte i Gbg under nästa vecka och när jag väl varit där så tror ja de kommer gå grymt fort till jag väl kommer iväg.

Nästa vecka kommer jag ha en hel del att göra känner jag.
På måndag kommer det ett medium hit, spännande. Tisdag för jag hjälpa Malin att flytta ur helles lägenhet.
Onsdag blir de mer flytt och sen läkarundersökning, onsdag natt börjar våran lilla resa upp till Stockholm. Malin ska till ambasaden så jag har lovat att följa med henne, dessvärre för jag vänta untanför. men men hehe vad gör man inte för sin familj.

Igår var det midsommar och ETT  år sedan Michael Jackson dog, kan inte riktigt förstå att det redan har gått ett år sedan han dog. Men vi gjorde allt en fin tårta =)

nee nu ska jag vara lite social med min familj.

Heej heej  <3


21/6 2010

Har haft en lugn men väldigt skön helg. Avslutade helgen med att göra klart min ansökan till Au pair organisation nr 2. Får se ifall de går lite fortare med denna men har hört att de ska gå grymt mkt fortare. =) har redan spanat in en familj som jag väldigt gärna vill prata med. Får se hur de blir, imorgon får jag förmodligen svar på när jag ska gå på mötet. Längtar redan tills jag har fått det gjort för då vet jag att jag är ett steg närmare att prata med familjerna. Hoppas på att jag kommer iväg senast augusti eller spetember. Jag har även fått ett mail från en familj i Texas men är väldigt osäker på det där.. men men.. Avslutade söndagskvällen med att se på This is it, är fortfarande övertygad om att det skulle bli tidernas konsert. Kan inte riktigt fattat att det redan är ett år sedan som han dog. Usch vad tiden går fort. Eftersom årsdagen är på självaste midsommar  i år så ska jag baka två tårtor en blir den traditionella jordgubbstårtan sen blir det en MJ tårta såklart. Kalla meej knäpp men detta ska göras. Längtar tills jag kommer iväg till USA så att jag kan se alla platser på riktigt.

Nu är det också bestämt att jag ska jobba endel på grillen under sommaren fram tills jag åker till USA och det säger jag ju inte nej till. Måste ju alltid ha pengar så det får gå :P bättre än arbetsförmedlingen iaf hahah.

Heej heej <3


16/6 2010

Hmm har inte hunnit med att skriva på ett tag nu, så får väll se till att berätta vad som hänt det senaste.. Måndagen den 7 kom min syster Linda till stan, hon fyllde år så vi firade henne på eftermiddagen efter det var det dags att gå uåå till Lousie för att få håret flätat inför balen. Tisdagen den 8e va de fullt upp nästan hela dagen, kl. 10 va de dags att fixa naglarna kl.12 åkte jag upp till louise första gången för att fixa sminket efter det hem en snabbis för att äta och efter det upp till Louise igen kl. 13.45 för att fixa håret. Vi blev klara tidigare än vi räknat så vi åkte hem för att få på meej klänning och ta några kort innan vå skulle åka ut till Baldersnäs men men så blev de inte. När jag fick på mig min klänning så gick dragkedjan sönder GISSA om vi fick PANIK!!! Av med klänningen fort som bara den för att springa runt hörnet till rackartyget för att få klänningen lagad. Men som tur va så hann vi bli klara i tid och allt blev lyckat till slut hehe.. Skulle vilja ha sett min min där.. Jag gick tillbaks till rackartyget några dagar senare och gav henne en blomma som tack för hjälpen..=D

Torsdagen den 10e samlades alla i klassen för att fixa i ordning lastbilen som vi skulle åka på fredagen. Sedan hem för att blåsa ytterligare några ballonger innan de var dags att lägga sig och sova. Fredagen 11e = STUDENTEN ja det var äntligen min tur att ta studenten, som jag har längtat.. Jag förstod de inte rikigt men fatta när vi fick våra betyg och de bara var 10 min kvar att springa ut i friheten. En mkt skön/rolig/härlig/skrämmande känsla som inte riktigt går att förklara. Ingen mer skola, ALDRIG. Hej då skola Hej vuxenlivet. Men tror ja kommer att kalara detta mkt bra. Jag har nu gått in i ett nytt kapitel utav mitt liv. =) Kvällen och dagen blev mkt lyckad med mycket trevligt folk och många fina presenter. Tack alla som var med och gjorde min dag ubnderbar.

HEJ DÅ HP3!!!!!

Så nu sitter jag här och väntar på att få en matchning med en braa familj så att jag snart kan komma iväg till USA. Vill slippa arbetsförmedlingen innan jag åker. Sen får vi se vad det blir när jag/vi kommer hem men något säger meej att jag inte kommer att bli kvar så länge. Är lite sugen på att jobba som reseledare ett tag!! Men men man vet aldrig som väntar runt hörnet. Vi får se!!! Det enda jag vet är att jag är en mycket lycklig person och har bara underbara personer runt meej!! Ni är bäst!!

Heej heej <3

6/6 2010 Nationaldagen

Hmm ja vid denna tiden nästa år kan man sitta i USA. Hoppas verkligen att matchningen ska komma igång igen snart, har inte fått något på över en vecka nu. Men en rolig nyhet är att Malin (syrran) www.mizzmolly.blogg.se har fått sin familj idag, så om en månad befinner hon sig i Colorado, USA. Gud va roligt för henne.

Nu är det endast 5 dagar kvar till den dagen som jag väntat på i väldigt många år, min student! Men först ska ja ladda inför balen som är på tisdag =). Längtar verkligen! Imorgon kommer Linda hem från Gbg och ska stanna under hela vecka, ska hämta upp henne på stationen imorgon förmiddag och efter det ska jag till skolan en sväng för att lämna in de sista böckerna och skriva lakan till lastbilen. Linda fyller år imorgon också och Johan på tisdag så vi ska fira dem imorgon, så de  blir till att baka tårta när jag vaknar imorgon. Ska till Louise imorgon kväll med för att göra flätorna inför tisdag.. Tror nog att de kommer att bli en lång med underbar dag. 
Jag får nog ringa ett samtak till kontoret i Sthlm imorgon med för att se till att det inte blivit error på min sida igen, för just nu käns de som det hehe.

I can almost see it.
That dream I'm dreaming, but
There's a voice inside my head saying
You'll never reach it
Every step I'm takin'
Every move I make
Feels lost with no direction,
My faith is shakin'
But I gotta keep tryin'
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waitin' on the other side
It's the climb

The struggles I'm facing
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down, but
No I'm not breaking
I may not know it, but
These are the moments that
I'm gonna remember most
I've just gotta keep goin', and
I gotta be strong
Just keep pushing on!


RSS 2.0