15/10 2010

Ne fy vad dålig jag är på att skriva här men har haft en hel del annat att göra. Jag har fått min familj i USA och där med fått en massa papper som ska läsas igenom och fyllas i. Boka tid på ambassaden. Jag har även hunnit med att spendera 7 timmar på akuten denna veckan med extrem smärta i mage/rygg, blev hemskickade med tabletter och ska avvakta i några dagar. Men hoppas på att de går över snart. Tycker de är tur att ja fick det nu och inte när ja ska åka över till USA.
Idag har jag varit på möte med min arbetscoach. Vi har pratat lite om hur min framtid ser ut och vad jag sak hitta på under tiden innan jag åker över Atlanten. Men ja ska iaf inte söka jobb eftersom de bara är ca 5 månader kvar innan jag åker :P.
Idag ska jag åka med mamma ner till Gbg. Vi har köpt en ny liten vovve som vi ska hämta där. Ska bli mysigt.
xoxo

Kort uppdatering

Nu var det ett tag sedan jag skrev här igen =/ hmm.. börjar bli dålig på detta nu hehe. Jag var iaf i Gbg i onsdags och handlade lite med mamma och syrran. Tänkte visa vad jag hittade. ska även beställa lite saker som ja ska ha på halloween. Längtar så. Jag har fixat  naglarna och klippt meej denna veckan också det får man ju inte glömma.
Dags att äta..
xoxo
Mina naglar..
Mitt  nya linne.. =)

2/10 2010

Om 20 dagar har jag haft mitt körkort i ett år redan.. Fy vad tiden går fort nu för tiden hehe. Iaf det  har hänt lite på Au pair fronten det senaste jag har fått två matchningar på två dagar, en familj i Kansas och en i New England och båda familjerna vill prata med meej. Ska bli spännande , ska maila båda två ikväll tänkte jag. Längtar tills på tisdag då ska ja klippa meej och fixa naglarna lite, ska bli skönt.. Ikväll blir det lugnt för meej kollar Dansfeber och efter det blir det nog lite film och kvällen avslutas med min kära Twilight bok. Jag är nu på min 4e bok på bara 3 veckor. Herregud va ja läser men de går verkligen inte att sluta. =D Jag är kär <3

3 dagar kvar!!
xoxo

RSS 2.0