27/5 2010

NU!!! Har jag äntligen fått min första matchning så som jag har väntat. Men igår fick jag svar på varför jag fått väntat också det har varit någon error på  min profil sedan i lördags.. Jag kunde inte lägga upp min video så jag mailade igår och frågade och då såg de att de va error men de fixade till det med en gång så nu är min video uppe och nu har jag fått en match..

De bor 25 min utanför DC..hmm.. inget ställe för meej. Familjen verkar både bra och dålig på samma gång, lite konstiga rutiner och så men får se om de vill prata med mej eller inte.

Nu är det bara 14 dagar kvar till studenten, tills jag är fri!! Mitt betyg sätts imorgon och jag har gjort mina sista prov på väldigt länge! Jag kan inte beskriva hur skönt det ska bli att få sluta efter dessa tre långa år på Karlberg, men de  har varit på roligt, tråkigt, bra och dåligt. Men det jag kommer att minnas mest från mina tre år är nog min praktik i Spanien under 2009 och mitt projektarbete MIN hyllningsshow till Michael Jackson!

Nee nu ska jag kolla lite film innan jag somnar, upp till skolan imorgon igen sen är det helg ska bli såå skönt..
Får ju inte glömma att jag och Malin har varit barnvakt till lilla Simone idag med.

Natti natti <3

24/5 2010

Nu är det 17 dagar kvar till studenten och de kommer verkligen bli underbart! Jag fick mitt mail ifrån Boston för en liten stund sedan och jag blev nästan hysterisk hahaha men nu är matchningen verkligen igång och ytterligare ett steg närmare USA ojoj... Jag undrar verkligen hur jag kommer att reagera när jag väl får en match :P hoppas jag få en bra fort hehe..

Nee nu blir det film och sen sova.. Natti natti <3


20/5 2010

Imorgon är det exakt 3 veckor kvar till studenten och jag längtar mer än någonsin, vill sluta nu på en gång ! heheh men får hoppas på att de sista veckorna går fort. Har ont i ryggen också och de verkar aldrig vilja gå över , har svårt för att sova också =/ men men .. Jag har gjort min au pair video idag och laddat  upp den på min sida så nu hoppas jag på att matchningarna börjar komma in snart..

Dags för meej att ta en dusch sen sängen.

Natti natti <3


13/5 2010

Igår fick jag det stora ROSA, tjocka brevet.. Vilket betyder att jag när som helst kan få en familj.. Och min preliminära avresedatum är den 5/7 2010 alltså väldigt snart.. Jag blev väldigt lugn igår när  jag fick brevet, men paniken lär komma när jag får en familj och det blir klart att jag verkligen kommer att åka... Ojoj vilket år detta kommer att bli och jag lovar att jag kommer att ha haft alla kännslor som man  bara kan ha haft.

Idag ska jag göra en att göra lista med saker som ska göras innan jag åker.
Jag ska hjälpa mamma att flytta så att det blir  tomt där uppe någon gång.
Jag ska läsa lite mer i förberedelseboken.

Heej heej  <3

11/5 2010

Nu är det inte alls långt kvar till studenten och betygen ska snart sättas.. Har fortfarande en del uppgifter kvar att göra men börjar bli klar med dem nu så de käns skönt =) Idag fick jag samtalet från Stockholm, jag är antagen som Au pair!....... hmmm nu är det på riktigt men jag vet fortfarande inte om jag är redo och om jag kommer att klara detta.. Jag ska ju ändå vara bort i ett helt år.. ojoj.. Men jag tror nog att allt kommer att bli bra..

Nee nu är det dags för meej att sova!

Natti natti <3

DESIGN BY

Sofie Skogström
Hoppas du är nöjd med din nya design Therese!

4/5 2010

idag kom min ansökan fram till Beatrice och hon ringde upp meej och sa att allt såg bra ut =)  va bara lite små saker som skulle fixas så ja gjorde de och mailade iväg det till henne. Så nu är det bara att invänta bekräftelse och välkomstbrev från stockholm och EF/CC. Börjar bli spännande detta och hoppas att modet håller så att jag kommer iväg helt utan problem, men de gör  jag nog (hoppas jag)..

Har haft ont i rygger under tv¨å dagar med så ska väldigt snart sova och hoppas att det har gått över till imorgon. Inte alls långt kvar tills the end heller. Fattar inte hur jag ska hinna klart med allt som ska göras innan, men de löser sej =).

Natti natti <3


30/4 2010

Kan inte riktigt sova  och funderar lite över hur vissa egentligen tänker!? Har haft ett ganska så långt och intressant samtal idag med, vet inte riktigt vad jag ska säga men blev ganska förvånad över det. hmm... men men... Har iaf postat ansökan idag och de med väldig blandade känslor måste jag säga. förväntansfull, lite ångerfull, glad men samtidigt totalt livrädd.. kommer jag att klara det? Bara att vänta och se. Inte alls långt kvar till studenten nu heller och jag ser verkligen fram emot det men skulle behöva stanna klockan lite så att jag hinner med allt som måste göras innan.. Men klänningar, skor, mössa och frisyr är klart =)

nee nu måste jag nog försöka sova.... Natti natti  <3


RSS 2.0